Comvita Medihoney Vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Orosz Tiborné, Szeged – Bőrszárazság, irritáció, bőrpír csökkentése

„Sose működött semmi se úgy, mint ez a krém, pedig rengeteg más terméket próbáltam már ki életem során eddig. Ez a krém valóban megnyugtatja a bőrömet, csökkenti a vörösséget és szárazságot,  ráadásul anélkül hogy elnehezítené a bőrömet vagy eltömítené a pórusaimat. Szóval határozottan ajánlom minden ekcémával küzdő sorstársnak, én pedig biztosan újra fogom vásárolni majd.”

Szabó Gyuláné, Ócsa – Ekcémás, száraz, vörös, viszkető bőr

„Azért rendeltem meg a krémet, hogy kipróbáljuk a lányom bőrén, mivel semmi se használt a vörös, száraz foltjain. Két nap használat után már látszott a különbség. A bőrpír láthatóan csökkent, és a szárazság is elképesztő mértékben javulásnak indult. Szóval ez a krém határozottan a legjobb, amit valaha próbáltunk, így biztosan fogunk még rendelni ebből a szuper termékcsaládból.”

 Vigh István, Miskolc – Bőrpír, viszkető és száraz bőr

„Nemrégiben rendeltem meg a krémet először. Azért szavaztam bizalmat ennek a terméknek, mivel a természetes eredetű méz és a többi természetes összetevő meggyőzött, mert már nem bírok semmi olyat a bőrömre kenni, ami tele van mesterséges kemikáliákkal. A Medihoney Ekcéma Krém levitte a bőröm vörösségét, és a viszketés és a szárazság is sokat enyhült. Ezért én minden hasonló cipőben járónak jó szívvel ajánlom, hogy próbálja ki, mert ez biztosan nem fog ártani a bőrének.”

Farkas Gábor, Szolnok – Száraz, viszkető, ekcémás bőr

„Egy barátom ajánlotta nekem a Medihoney Derma termékcsaládot, mivel tudja, hogy már régóta szenvedek a száraz és viszkető bőrömtől, főként a téli, hideg hónapokban. Szóval megrendeltem, és azonnal ki is próbáltam. A bőröm sokkal puhább, hidratáltabb, és ráadásul jóval kevésbé érzékeny már, mint előtte volt, szóval nálam teljesen jól működik ez a krém. ”

Lukács Orsolya, Érd – Száraz, érzékeny, ekcémás bőr

„Ez az eddigi legjobb hidratáló krém, amit valaha használtam, nagyon jól enyhíti a bőr szárazságát, ráadásul fantasztikusan meg is nyugtatja az irritált bőrt. Szerintem minden ekcémásnak ki kellene próbálnia, mert annyira jó, legalábbis nekem maximálisan bevált az egész Medihoney termékcsalád.”

Balogh Erzsébet, Solymár – Nagyon száraz, durva bőr

„A fiam karján a bőr rendkívül durva és száraz, ezért kipróbáltuk rá ezt a krémet. Nekem elég erős a szaga, de szerencsére hamar elillan. Illetve nem tetszik, hogy kissé ragadós az állaga. Viszont tökéletesen működik, nagyon jól hidratál és nyugtat, szóval összességében nagyon elégedettek vagyunk a Medihoney krémekkel.”

Szeremi Gáborné, Acsa – Ekcémás, száraz, irritált bőr

„A legidősebb lányom 5 éves és sajnos csúnya ekcémás bőre van. Illetve csak volt, mert ez a krém egyszerűen fantasztikus, puhává és sokkal szebb kinézetűvé varázsolta az amúgy mindig száraz, vörös és irritált bőrét. Más Medihoney termékeket is rendeltem, mivel teljesen természetes alapanyagokból készül mindegyik, ami számomra különösen fontos. Szóval egyszerűen tökéletes és imádjuk!”

Berényi Csaba, Kaposvár – Ekcéma, száraz, viszkető bőr

„Az elmúlt pár hét nagyon stresszes időszak volt számomra, s ennek köszönhetően ismét kiújult az ekcémám, és megjelentek a száraz, viszkető és vörös foltok a bőrömön. Ezért próbáltam ki most ezt a krémet, és lenyűgözött a hatékonysága. Mindössze néhány nap alatt letisztította a bőrömet, megszüntette az extrém szárazságot, és teljesen felszámolta az irritációt is. Azóta mindenkinek ajánlom a Medihoney termékeket, én pedig most fogom kipróbálni a hidratáló testápolót is.”

Nagy Edit, Nagykáta – Sebgyógyítás

„Kipróbáltam az antibakteriális sebkezelő gélt, és méltán nevezhető szerintem egyszerűen csoda gélnek is, annyira jól működik. Nagyon szépen és gyorsan gyógyította meg a sebemet, és a fájdalmat is megszüntette. Szóval nagyon hálás vagyok Önöknek ezért a szuper sebkezelő gélért, ami ezentúl mindig lesz itthon nálunk.”

Harangi Nóra, Abony – Sebkezelés, Irritált bőr megnyugtatása

„Mivel van egy 2 és egy 4 éves gyermekem, ezért úgy gondoltam, hogy kell hogy legyen mindig itthon valamilyen sebkezelő gél, s a Medihoney mellett döntöttem. Főként akkor használjuk, amikor a nagyobbik lányunk megsérül játék közben. De a kisfiam irritált bőrét is tökéletesen megnyugtatja. Azért is merem bátran alkalmazni nála is, mert teljesen természetes összetételű, ami szerintem nagyon fontos manapság. Az illata és az állaga is nagyon tetszik, úgyhogy mi teljesen elégedettek vagyunk ezzel a sebkezelő géllel.”

Kis Enikő, Budapest – Bőrpuhítás, Bőrápolás

„Mivel láttam s éreztem az arcomon a különbséget a Derma krém alkalmazása után, ezért beszereztem a hidratáló testápolót is. Így a teljes testemen sokkal puhább és szebb már a bőr, ami nekem sok önbizalmat ad, a korábbi gyulladt, vöröses bőrhöz képest. Ezért valóban ajánlani tudom mindenkinek, mert ártani biztos nem fognak ezek a természetes összetevők senkinek sem.”

Andrikó Edina, Gödöllő – Érzékeny bőr ápolása

„Ez a hidratáló testápoló érezhetően nyugtatja és ápolja a bőrömet, ráadásul külön öröm számomra, hogy mindezt teljesen illatszermentesen teszi. Tökéletesen alkalmas még az én rendkívül érzékeny bőrömre is. Ráadásul szinte azonnal beszívódik a bőrömbe, amit szintén imádok. Minden alkalommal gyorsan és hatékonyan nyugtatja és hűti le a bőrömet, és hosszan tartóan hidratáltan tartja az érzékeny bőrömet, ami ennek köszönhetően már sokkal szebb és egészségesebb kinézetű.”

Mihalik Józsefné, Fót – Száraz, ekcémás, érzékeny bőr

„Mivel nagyon kemény nálunk a víz, ezért a kezeim rendkívül szárazak, és az ekcéma is könnyen kialakul az ujjaim között. Ezért próbáltam ki ezt az extra érzékeny bőrre szánt krémet és ez egyszerűen csodálatos! Hihetetlenül gazdagon hidratál, így már babapopsi puhaságú a kezeimen a bőr.”

Illés Mária, Fehérvár – Száraz, érzékeny bőr tisztítása

„Mindenképpen olyan tusfürdőt szeretem volna, ami szappanmentes és természetes összetételű, ezért döntöttem a Medihoney tusfürdője mellett. Mióta használom, a bőröm sokkal puhább és szebb kinézetű. Pedig egyébként nagyon hajlamos a bőrpírra és a kiszáradásra, illetve nagyon érzékeny is. Már az egész család a Medihoney tusfürdőjét használja, mert mindenki imádja.”